top of page

Rapid Transformational Therapy, of RTT, is een eigentijdse, baanbrekende therapie, gebaseerd op neurowetenschap en gebaseerd op krachtige, oplossingsgerichte technieken, waaronder hypnotherapie, psychotherapie, NLP en Cognitieve gedragstherapie.

Het is meer dan 30 jaar geleden ontwikkeld door Marisa Peer. RTT werkt door nieuwe verbindingen te leggen tussen de neurale paden van de hersenen, verouderde geloofssystemen (die niet langer nuttig voor ons zijn) en negatieve gedragspatronen te vervangen door nieuwe ondersteunende, positieve levensbevestigende overtuigingen, die het genezingsproces beginnen, met behulp van de kracht van het onderbewuste.

 

Al vroeg, in de kindertijd, leren we met onze bewuste geest door de wereld te navigeren, maar verandering gestuurd door de bewuste geest heeft zijn grenzen.

 

Wilskracht alleen is vaak niet voldoende om de keten van slechte gewoonten, angsten of ‘looping thoughts’ te doorbreken. Door op het onderbewuste niveau te werken, legt RTT nieuwe paden of verbindingen tussen neuronen aan en door het luisteren naar de audio opname die onderdeel is van dit proces worden die nieuwe verbindingen versterkt. Het nieuw gedrag, dat ons als volwassene dient,  wordt een tweede natuur.

 

Wil je meer weten over RTT klik dan

Iedereen kan profiteren van hypnose.

Of je nu een gewoonte wil verslaan, zonder angst wil leven,  aan gezondheidsklachten wil werken of beter wilt presteren, ik kan jou helpen.

RTT zorgt voor transformaties,  en je zult zien dat er in no time belangrijke verbeteringen zichtbaar zijn.

Nieuwsgierig? Voel je een 'ja' ? 

Wil je meer weten over RTT en hoe RTT jou kan helpen? Hier is je kans om met mij kennis te maken en al je vragen te stellen.

 

Dit 30 minuten video DOORBREEK DE CIRKEL GESPREK  is waardevol doch geheel gratis en zonder verplichtingen, via Zoom.

 

Wanneer je geen geschikte tijd op mijn kalender kunt vinden, stuur me dan een bericht via de chat of het contactformulier op mijn website, we komen daar vast wel uit.

 

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten!

 

Wendy

bottom of page