top of page

Mijn missie

Mijn missie is jou te helpen je kracht te vinden

om het leven te leven

waarvan je niet wist dat het

mogelijk of beschikbaar voor je was. 

Om je te bevrijden van alles wat jou tegen hield.

Jouw Missie

Jouw missie, indien je ervoor kiest om deze te aanvaarden,

is om je te laten begeleiden  op een transformerende reis, waarbij je leert hoe je dankbaar kunt zijn voor alle uitdagingen op je pad, waarbij je de vonk in je leven hervindt.

Palmbomen

Over mij

Mijn naam is Wendy Koens,

RTT hypnotherapeut en een gecertificeerd coach.

Toegewijd aan het ontsluieren van de innerlijke kracht van mijn cliënten, met als resultaat een leven dat sprankelt van zelfvertrouwen, zelfliefde en dankbaarheid.

Begeleiding op maat om jouw mooiste, gezondste en meest vervulde leven te omarmen.

Mijn hele leven was ik op zoek naar iets wat me werkelijk vervulling bracht. Ik heb veel gereisd en ik ben lange tijd docent geweest, maar er ontbrak iets.  Ik wist dat ik blij werd om mensen te helpen en toen RTT hypnosetherapie op mijn pad kwam, voelde ik direct dat dit was wat ik wilde doen, mensen helpen, mensen helen met behulp van deze fantastische technieken.

Het mooie is dat door RTT sessies bij mij veel zaken uit het verleden zijn geheeld, mijn gevoel van  zelfvertrouwen en eigenwaarde is enorm gestegen. Het is mij duidelijk geworden hoe ik als klein meisje betekenis heb gegeven aan gebeurtenissen in het verleden, en hoe dit mijn gedachten, gedrag en gevoelens beïnvloed heeft. D.m.v. RTT hypnosetherapie kon dit totaal getransformeerd worden en maak ik nu keuzes die me helpen om het beste uit mezelf te halen.

 

Graag help ik cliënten met het overwinnen van persoonlijke uitdagingen dmv het herprogrammeren van het onderbewustzijn gecombineerd met coaching

VERTROUW OP JEZELF, OMARM JE KRACHT

RTT hypnose is hier uitermate geschikt voor.

Als je een persoonlijk, emotioneel of fysiek probleem hebt dat jou ervan weerhoudt om op je best te presteren, laat mij jou dan helpen. Ik werk voornamelijk online via zoom. Ik hoor je al denken, kan je wel onder hypnose gaan tijdens een zoom sessie? Ja dat kan zeker, en het werkt net zo goed!

Ik bied diverse trajecten aan, waarbij we gaan kijken hoe en waar en wanneer  je betekenis hebt gegeven aan gebeurtenissen die jou zijn overkomen  en die jou nog steeds beperken. Je krijgt goed inzicht in wat er nu werkelijk gebeurd is en hoe je hierop gereageerd hebt. Vervolgens transformeren wij samen deze betekenis en heel je op een prachtige manier, waardoor jij het mooiste vervullende leven kan leven waar je eerder misschien niet over durfde te dromen.

Ja het is echt beschikbaar voor jou!

Wanneer je voelt dat dit je wellicht in je leven kan helpen, neem gerust contact op, boek een vrijblijvend introductiegesprek en zet de eerste stap naar je nieuwe leven. 

RTT (rapid transformational therapy) trajecten 

Maak een afspraak voor een introductiegesprek met Wendy


Een vertrouwelijk gesprek, max 30 minuten, zonder kosten, geheel vrijblijvend

Tijdens dit gesprek bespreken we:

  • in het kort jouw probleem,

  •  hoe en of ik jou kan helpen,

  • mogelijkheid voor jou om je vragen te stellen. 

Als  RTT Hypnotherapeut faciliteer en ondersteun ik het helingsproces, beschouw mij als je gids.

bottom of page