top of page
Palmbomen

Over mij

Mijn reis van twijfel naar transformatie

Jarenlang heb ik geworsteld met zelftwijfel, gebrek aan zelfvertrouwen en een angst voor kritiek. Ik was perfectionistisch van aard, gedreven om te schitteren, maar toch weerhield iets me ervan om echt uit te blinken. De angst voor afwijzing en de constante vraag wat anderen van me zouden denken, hielden me tegen.

 

Maar toen kwam ik in aanraking met RTT (Rapid Transformational Therapy).

 

Deze RTT sessies hebben mijn leven volledig getransformeerd. Het is mij duidelijk geworden hoe ik als klein meisje betekenis heb gegeven aan gebeurtenissen in het verleden, en hoe dit mijn gedachten, gedrag en gevoelens beïnvloed heeft. D.m.v. RTT hypnosetherapie kon dit totaal getransformeerd worden en maak ik nu keuzes die me helpen om het beste uit mezelf te halen. Ze hebben me geholpen mijn angsten te overwinnen, mijn overtuigen te transformeren, mijn zelfbeeld te versterken en mijn innerlijke kracht te vinden.

 

Het was een keerpunt in mijn leven, dat me inspireerde om niet alleen mijn eigen leven te veranderen, maar ook anderen te helpen een leven te leiden, waarvan ze nooit hadden gedacht dat het voor hen beschikbaar zou zijn.

Ik geloof oprecht dat er te veel mensen zijn die denken dat ze niet goed zijn zoals ze zijn, die denken dat bepaalde kansen niet voor hen zijn weggelegd, of die zich anders voelen dan anderen.

 

En daar wil ik verandering in brengen.

 

Mijn passie ligt in het begeleiden van anderen op hun eigen reis van zelfontdekking en groei, zodat ze de kracht kunnen vinden om hun volledige potentieel te bereiken.

Dus daarom wijd ik mij toe aan het ontsluieren van de innerlijke kracht van mijn cliënten, met als resultaat dat ook hun leven sprankelt van zelfvertrouwen, zelfliefde en dankbaarheid en wat een duidelijk domino effect heeft op de mensen om hen heen.

VERTROUW OP JEZELF, OMARM JE KRACHT

​Als je een persoonlijk, emotioneel of fysiek probleem hebt dat jou ervan weerhoudt om op je best te presteren, laat mij jou dan helpen. Ik werk voornamelijk online via zoom. Ik hoor je al denken, kan je wel onder hypnose gaan tijdens een zoom sessie? Ja dat kan zeker, en het werkt net zo goed!

Ik bied diverse trajecten aan, waarbij we gaan kijken hoe en waar en wanneer  je betekenis hebt gegeven aan gebeurtenissen die jou zijn overkomen  en die jou nog steeds beperken. Je krijgt goed inzicht in wat er nu werkelijk gebeurd is en hoe je hierop gereageerd hebt. Vervolgens transformeren wij samen deze betekenis en heel je op een prachtige manier, waardoor jij het mooiste vervullende leven kan leven waar je eerder misschien niet over durfde te dromen.

Ja het is echt beschikbaar voor jou!

Wanneer je voelt dat dit je wellicht in je leven kan helpen, neem gerust contact op, boek een vrijblijvend introductiegesprek en zet de eerste stap naar je nieuwe leven. 

Mijn missie

Mijn missie is jou te helpen je kracht te vinden

om het leven te leven

waarvan je niet wist dat het

mogelijk of beschikbaar voor je was. 

Om je te bevrijden van alles wat jou tegen hield.

Jouw Missie

Jouw missie, indien je ervoor kiest om deze te aanvaarden,

is om je te laten begeleiden  op een transformerende reis, waarbij je leert hoe je dankbaar kunt zijn voor alle uitdagingen op je pad, waarbij je de vonk in je leven hervindt.

RTT trajecten 

Maak een afspraak voor een introductiegesprek met Wendy


Een vertrouwelijk gesprek, max 30-45 minuten, zonder kosten, geheel vrijblijvend

Tijdens dit gesprek bespreken we:

  • in het kort jouw probleem,

  •  hoe ik jou kan helpen,

  • mogelijkheid voor jou om je vragen te stellen. 

Als  RTT hypnotherapeut faciliteer en ondersteun ik het helingsproces, beschouw mij als je gids.

bottom of page