top of page

Stralend en Stressvrij
30 Dagen van Zelfzorg en Ontspanning

Binnenkort start een PILOTGROEP

Ben je een vrouw die constant

alle ballen hoog probeert te houden?

Ben je moe van eindeloze to-do lijsten

en het gevoel dat je nooit genoeg tijd hebt voor jezelf?

Maar wat als ik je vertel dat het mogelijk is om stralend

en stressvrij door het leven te gaan, zelfs met al

die verantwoordelijkheden?

 

Het is tijd om een stap terug te nemen en te investeren

in je eigen welzijn. Met ons programma

" Stralend en Stressvrij: 30 Dagen van Zelfzorg en

Ontspanning" zul je leren hoe je meer in balans

kunt leven zonder het gevoel te hebben

dat je nog meer moet doen.

 

Welkom bij "Stralend en Stressvrij: 30 Dagen van Zelfzorg en Ontspanning"!

Dit programma is speciaal ontworpen voor vrouwen zoals jij, die behoefte hebben aan momenten van rust, zelfzorg en ontspanning. Gedurende 30 dagen zullen we samen werken aan het creëren van een leven vol balans, energie en innerlijke rust.

Wat maakt dit programma anders?

Dit programma is niet zomaar weer een to-do lijst die je overweldigt met extra taken. In plaats daarvan bieden we een holistische benadering van self-care die je zal helpen om op een dieper niveau in balans te komen. We begrijpen dat je al genoeg verantwoordelijkheden hebt, dus ons doel is om je te leren hoe je ruimte kunt creëren en hoe je kunt kiezen voor  jezelf en jouw welzijn. En bedenk als jij prettiger in het leven staat, zal ook jouw omgeving hiervan profiteren.

Stressvermindering en innerlijke rust

Een van de belangrijkste pijlers van ons programma is stressvermindering. We zullen je effectieve strategieën aanreiken om stress te herkennen, te begrijpen en ermee om te gaan. Maar in plaats van je nog meer taken te geven, zullen we je leren hoe je stress kunt verminderen door middel van self-care rituelen die je kunt integreren in je dagelijks leven. Dit programma is ontworpen om je te helpen innerlijke rust te vinden te midden van de chaos van het moderne leven.

Duurzame verandering en persoonlijke aanpassingen

Ons programma is niet gericht op tijdelijke oplossingen, maar op duurzame verandering. We willen je helpen om gezonde gewoonten aan te leren die je kunt volhouden op de lange termijn. Dit betekent dat we rekening houden met jouw individuele behoeften en dat we flexibiliteit bieden in het programma. Je zult leren hoe je zelfzorg kunt aanpassen aan jouw unieke levensstijl en verantwoordelijkheden.

Investeer in jezelf en creëer een leven in balans!

Het is tijd om jezelf op de eerste plaats te zetten en te investeren in je eigen welzijn. Met "Stralend en stressvrij" krijg je de tools en begeleiding die je nodig hebt om meer in balans te leven zonder het gevoel te hebben dat je nog meer moet doen.

Wacht niet langer! Neem nu de beslissing om voor jezelf te zorgen en schrijf je in voor ons programma. Klik hieronder om je plek te reserveren en begin vandaag nog aan je reis naar een leven in balans!

 

Wat kun je verwachten?

  • Zelfzorg en Zelfliefde: De kracht van zelfzorg. Leer hoe je jezelf op de eerste plaats kunt zetten en jezelf kunt verwennen met liefdevolle zorg en aandacht. Ontdek hoe je je eigen batterij kunt opladen, zodat je ook aan anderen kunt geven.

  • Stressherkenning en -beheersing: De kracht van ontspanning. Leer stresssignalen te herkennen en effectieve technieken om stress te verminderen en te beheersen. Ontdek hoe je een kalme en heldere geest kunt cultiveren, zelfs in de drukste tijden.

  • Grenzen stellen en Prioriteiten: De kracht van prioriteiten stellen. Ontdek het belang van grenzen stellen en prioriteiten stellen. Leer hoe je effectief "nee" kunt zeggen en je tijd en energie kunt richten op wat echt belangrijk is voor jou.

  • Gezonde Gewoontes en Zelfzorg: De kracht van gezondheid. Leer hoe je gezonde gewoontes kunt aannemen die je fysieke, mentale en emotionele welzijn ondersteunen. Ontdek praktische tips en strategieën om jezelf dagelijks te voeden en te verzorgen.

  • Groepssessies en Community:  De kracht van samen. Sluit je aan bij een ondersteunende gemeenschap van gelijkgestemde vrouwen die allemaal streven naar stralend en stressvrij leven. Deel ervaringen, ontvang feedback en vier samen de successen.

 

Investeer in jezelf voor slechts €247!

Ja, je leest het goed. Voor slechts €247 krijg je toegang tot het volledige 30-daagse programma "Stralend en Stressvrij". Dit omvat wekelijkse groepssessies, hypnosesessies, meditatiesessies en toegang tot de online community. Het is een investering in jezelf en jouw welzijn, die je leven positief zal veranderen.
Deze prijs is eenmalig zo laag, aangezien dit een pilot groep is. Jij ontvangt de kennis en kunde en ik ontvang van jou graag feedback over het programma. Evt is betaling in 2 delen mogelijk.

Waar wacht je nog op?

Gun jezelf de rust, ontspanning en zelfzorg die je verdient!

Schrijf je vandaag nog in voor

"Stralend en Stressvrij: 30 Dagen van Zelfzorg en Ontspanning"

en begin jouw reis naar een stralend en stressvrij leven!

Klik                        voor meer informatie of inschrijving.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op

via wendy@wendykoens.com of app ons op +31 621977438.

We staan klaar om je te helpen!

Let op: Er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wacht niet te lang.

Investeer in jezelf en ontdek de kracht van zelfzorg voor stressverlichting. Je verdient het!

Let op: Dit programma is alleen beschikbaar voor vrouwen die serieus zijn over het verminderen van stress en het creëren van een leven vol balans en welzijn. Als je niet bereid bent om tijd en energie te investeren in je eigen welzijn, is dit programma mogelijk niet geschikt voor jou.

Stralend en Stressvrij programma
Stralend en Stressvrij programma
bottom of page